Stair Tech

Innovation

Stair Tech är en trappa kan monteras ihop med TechLift 500 på en befintlig trappa eller för att utöka broplan.

Installation

Trappan installeras enkelt enkelt på Tech Lift 500 sål änge det inte är mer än 300 mm stegdjup och inte överstiga 225 mm i steghöjd.

Användning

Det är enkelt att använda genom att bara gå eller rulla på Stair Tech.

Design

Stair Tech är av låg vikt aluminiumprofiler på sidorna för en attraktiv design.

0 mm

Max steghöjd

0 mm

Max stegdjup

0 m

Maxhöjd

Stair Tech

Tillverkad med högkvalitativa material som rostfritt stål och aluminium, kombinerar den hållbarhet med stil. Den är speciellt framtagen för att vara ett perfekt komplement till Tech Lift 500, och dess enkla design gör den användbar i olika miljöer.

Installationen av Stair Tech är smidig och kan utföras av våra kunniga tekniker på endast en dag. Med aluminiumprofiler på sidorna blir det lätt att justera höjdskillnaden mellan trappstegen, och den kan enkelt anpassas för upp till 3 steg. Det är den ultimata lösningen för att eliminera hinder som trappor. Gör ingen påverkan på redan befintliga trappsteg och går även att använda utan fasta trappsteg under.

Sammanfattningsvis är Stair Tech en innovativ och tillförlitlig produkt som erbjuder både funktionalitet och estetik. Den är tillverkad för att göra livet enklare och mer tillgängligt för alla.

Produktgallleri

Video

Förtroende från

Vill du hålla dig uppdaterad?

Prenumerera nu för att vara bland de första att ta del av de senaste nyheterna och uppdateringarna kring Stair Tech.

.
.
.
.
.
.

Vanliga frågor och svar

Vi på TechLine välkomnar alla kunder från olika bakgrunder, oavsett om du representerar en kommun, organisation, ett företag, är fastighetsägare eller en privatperson. Vår strävan är att förbättra tillgängligheten i världen, och oavsett vem du är, är du hjärtligt välkommen att bli en del av vår gemenskap.

Våra lyftplattformar är utrustade med säkerhetsfunktioner som inkluderar nödstopp och överbelastningsskydd.

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda hållbara material och processer i tillverkningen av våra lyftplattformar.

Vi tillverkar våra lyftplattformar i Sverige.

Du kan kontakta oss direkt via hemsidan eller genom att använda kontaktuppgifterna som finns tillgängliga.

Ja, vi kan anpassa lyftplattformarna efter specifika behov. Vi erbjuder en rad olika modeller och tillval, inklusive olika plattformstorlekar och färger, för att möta olika kundbehov och estetiska preferenser.

Vill du bli kontaktad?

Vi återkopplar vanligtvis samma dag!

Vill du bli kontaktad?

Vi återkopplar vanligtvis samma dag!

Vanliga frågor och svar

StairTech är ett tillbehör från Tech Line Sweden som underlättar övergången över höjdskillnader som trappor eller trösklar. Den justerbara designen med aluminiumprofiler gör höjdjusteringen enkel och smidig.

StairTech är kostnadseffektivt och enkelt att installera jämfört med andra lösningar som rampkonstruktioner. Dessutom är det mångsidigt och täcker upp till 3 steg, vilket gör det flexibelt för olika höjdskillnader.

Ja, StairTech är konstruerat för både inomhus- och utomhusinstallation. Dess rostfria stål och aluminiummaterial gör det hållbart och lämpligt för olika miljöer.

Installationen av StairTech är snabb och enkel och kan utföras av Tech Line Swedens tekniker på en enda dag.

Ja, StairTech är specifikt designat som ett komplement till Tech Lift 500 för att skapa en enhetlig och praktisk lösning för användare.

Nej, Stair Tech finns tillgängligt i silverfärg endast. Den enkla designen gör det möjligt att anpassa till användarens preferenser och installationsmiljön.

Rulla till toppen