Tech Lift 500

Innovation

Aluminiumkonstruktionen ger enastående styrka och passar lika bra inomhus som utomhus, vilket ger en problemfri lösning för att övervinna höjdskillnader.

Installation

Tech Lift 500 är snabb och enkel att installera, vilket sparar tid och möjliggör omedelbar användning. Inget förarbete krävs mer än en plan yta.

Användning

Den intuitiva designen gör Tech Lift 500 lätt att använda, med stora knappkontroller för en problemfri upplevelse.

Design

Levereras i omålad aluminium 5754, men kan också fås i valfri RAL-färg för att matcha och förhöja omgivningen.

0 kg

Lyftkapacitet

0 mm

Markhöjd

0 m

maxhöjd

0 kg

Totalvikt

Skräddarsy din Tech Lift 500

Färgval: Tech Lift 500 levereras i omålad aluminium men kan beställas i valfri RAL-färg. Som standard är glasen transparenta men kan fås i rökfärgat glas.

Storlek: De invändiga måtten är 1250 x 800 mm men vid behov kan plattformen förlängas med  100 mm eller 150 mm. 

Nödtelefon: Lägg till extra trygghet med en nödtelefon för extra säkerhet.

Fjärrkontroll: Olika fjärrkontroller finns att välja på, både med eller utan lås. Finns även med handkontroll med spiralsladd.

Batteri: Vill man ha batteri back-up får batteriet lätt plats inuti ena tornet och kan köras ca 10 gånger upp och ner. Batteri kan även vara en bra lösning tillsammans med hjul under hissen i situationer där hissen sällan används, så som vid  enstaka scenframträdanden.

Dörr: För övre plan finns möjlighet att installera en dörr med eleganta aluminiumprofiler och glas av polykarbonat för extra säkerhet och funktion. 

Extra höjd: Är det bara lite till i lyfthöjd som saknas har vi en lösning med en ram undertill som kan anpassas för upp till 40 mm extra lyfthöjd, då tillkommer även en längre ramp.

Blindskrift: Pilarna på knapparna är tydligt markerade men vill man ändå ha blindskrift kan vi erbjuda det.

 

Produktgallleri

Video

Förtroende från

Vill du hålla dig uppdaterad?

Prenumerera för nyheter och information om utveckling av Tech Lift 500

.
.
.
.
.
.

Vanliga frågor och svar

Vi på TechLine välkomnar alla kunder från olika bakgrunder, oavsett om du representerar en kommun, organisation, ett företag, är fastighetsägare eller en privatperson. Vår strävan är att förbättra tillgängligheten i världen, och oavsett vem du är, är du hjärtligt välkommen att bli en del av vår gemenskap.

Våra lyftplattformar är utrustade med säkerhetsfunktioner som inkluderar nödstopp och överbelastningsskydd.

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda hållbara material och processer i tillverkningen av våra lyftplattformar.

Vi tillverkar våra lyftplattformar i Sverige.

Du kan kontakta oss direkt via hemsidan eller genom att använda kontaktuppgifterna som finns tillgängliga.

Ja, vi kan anpassa lyftplattformarna efter specifika behov. Vi erbjuder en rad olika modeller och tillval, inklusive olika plattformstorlekar och färger, för att möta olika kundbehov och estetiska preferenser.

Vill du bli kontaktad?

Vi återkopplar vanligtvis samma dag!

Vill du bli kontaktad?

Vi återkopplar vanligtvis samma dag!

Vanliga frågor och svar

TechLift 500 utmärker sig genom sin avancerade konstruktion i aluminium, vilket ger överlägsen styrka och minimal vikt. Dess mångsidighet och enkla installation gör den till det optimala valet för tillgänglighet i flera miljöer.

Absolut, TechLift 500 är utformad för att möta behoven både inomhus och utomhus. Dess robusta konstruktion och väderbeständiga egenskaper gör den lämplig för olika platser.

Installationen av TechLift 500 är snabb och enkel. Vår lyftplattform kräver minimalt byggarbete, och den lätta konstruktionen gör att den kan installeras på kort tid.

Ja, TechLift 500 levereras som standard i omålad aluminium. Vi erbjuder dock olika färgalternativ för att anpassa plattformen efter individuella önskemål och omgivningar.

Du kan kontakta oss direkt via hemsidan eller genom att använda kontaktuppgifterna som finns tillgängliga.

TechLift 500 har en imponerande kapacitet och kan lyfta upp till 250 kg. Denna robusta prestanda gör den lämplig för en mängd olika användningsscenarier.

Rulla till toppen