Tech Lift M4

Innovation

Bli av med trösklar och trappor på ett effektivt sätt med den senaste tekniken.

Installation

Installationen är enkel och ingen förarbete behövs mer än en plan yta, perfekt för både inomhus och utomhus.

Användning

Med en enkel knapptryckning tar dig liften tryggt och tyst mellan olika nivåer.

Design

Skräddarsy den med valfri RAL-färg och med rökfärgat glas eller klart glas.

0 kg

Lyftkapacitet

0 mm

Markhöjd

0 m

Maxhöjd

0 kg

Totalvikt

Skräddarsy din M4

Färgval: Skapa en hiss i din favoritfärg eller mixa och matcha för att smälta in i miljön. Din stil, ditt val. Finns i alla RAL-färger med pulverlack.

Storlek:  Tech Lift M4 finns i storlekarna 800×1400, 900×1400 (standard) och 1100×1400 mm.

Nödtelefon: Lägg till extra trygghet med en nödtelefon, för extra säkerhet.

Kontroller: Sändare finns i flera varianter och vi erbjuder även en pelare som kan monteras en bit ifrån hissen för lättare åtkomst.

Dörröppnare: Välj mellan automatiska och manuella dörröppnare utifrån dina preferenser.

Fjärrkontroll: Styr din hiss smidigt med en fjärrkontroll, ger extra bekvämlighet i din vardag.

Dubbel säkerhet: M4 går att få med dubbla kontroller (upp och ner på båda sidor) och blindskrift. Du kan även välja till ett nyckellås i hissen bredvid manöverknapparna.

TECH LIFT M4

Förbättrad Tillgänglighet med Tech Lift M4 – Vertikal Plattformshiss

Tech Lift M4 är den ultimata lösningen för dem som står inför utmaningar med trappor eller behöver tillgänglighet för rullstolar. Tillverkad i Sverige kombinerar den modern teknologi med stilren design och är ett kostnadseffektivt alternativ till komplicerade rampkonstruktioner och hissar som kräver omfattande förberedelser.

Funktioner:

  • Mångsidig Användning: Passar både inomhus och utomhus, perfekt för plant underlag eller verandor.
  • Kompakt Design: Med självförsörjande hölje och en hissplattform på 900 x 1400 mm. Finns även i dimensionerna 800 x 1400 mm och 1100 x 1400 mm med ett kompakt maskinskåp.
  • Enkel Installation: Inga gropar eller komplicerade förberedelser krävs.
  • Lyftkapacitet: Imponerande 400 kg.

Kostnadseffektiv Tillgänglighet: Tech Lift M4 erbjuder en prisvärd lösning för höjdskillnader på upp till 1,5 meter. En investering i modern tillgänglighet utan onödiga kostnader.

Anpassningsmöjligheter: Ett antal tillval finns tillgängliga, inklusive automatiska dörröppnare och trådlösa kontroller via bluetooth, vilket ger ytterligare flexibilitet och bekvämlighet.

Produktgallleri

Video

Förtroende från

Vill du hålla dig uppdaterad?

Prenumerera nu för att vara bland de första att ta del av de senaste nyheterna och uppdateringarna kring Tech Lift M4.

.
.
.
.
.
.

Vanliga frågor och svar

Vi på TechLine välkomnar alla kunder från olika bakgrunder, oavsett om du representerar en kommun, organisation, ett företag, är fastighetsägare eller en privatperson. Vår strävan är att förbättra tillgängligheten i världen, och oavsett vem du är, är du hjärtligt välkommen att bli en del av vår gemenskap.

Våra lyftplattformar är utrustade med säkerhetsfunktioner som inkluderar nödstopp och överbelastningsskydd.

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda hållbara material och processer i tillverkningen av våra lyftplattformar.

Vi tillverkar våra lyftplattformar i Sverige.

Du kan kontakta oss direkt via hemsidan eller genom att använda kontaktuppgifterna som finns tillgängliga.

Ja, vi kan anpassa lyftplattformarna efter specifika behov. Vi erbjuder en rad olika modeller och tillval, inklusive olika plattformstorlekar och färger, för att möta olika kundbehov och estetiska preferenser.

Vill du bli kontaktad?

Vi återkopplar vanligtvis samma dag!

Vill du bli kontaktad?

Vi återkopplar vanligtvis samma dag!

Vanliga frågor och svar

Tech Lift M4 är specifikt utformad för att övervinna höjdskillnader upp till 1,5 meter på ett kostnadseffektivt och platsbesparande sätt, vilket gör den till en smartare lösning än traditionella rampkonstruktioner.

Ja, Tech Lift M4 är mångsidig och kan installeras både inomhus och utomhus, vilket ger flexibilitet för olika användningsmiljöer, inklusive entrétrappor.

Installationen av Tech Lift M4 är snabb och kräver minimal byggverksamhet. Med sin smarta design och integrerade ramp kan den installeras effektivt med endast en skicklig installatör.

Tech Lift M4 erbjuder fullständig anpassning när det gäller färgval. Den kan levereras i valfri färg eller i blandade färger för att passa olika miljöer och kundpreferenser.

Ja, Tech Lift M4 kan utrustas med flera tillval, inklusive automatiska dörröppnare, manuella kontroller, nödtelefon och trådlös fjärrstyrning för extra bekvämlighet och säkerhet med mera.

Tech Lift M4 är konstruerad med minimalt underhåll i åtanke. Reguljär inspektion och service rekommenderas för att säkerställa långvarig och pålitlig prestanda. 

 
 
 
Rulla till toppen